fbpx

Een verlovingsfeest organiseren; 3 tips voor een geweldige avond

Steeds meer koppels kiezen ervoor om een verlovingsfeest te geven. Logisch ook, want het is een geweldige manier om jullie voorgenomen huwelijk groots aan te kondigen bij vrienden en familie. Twijfelen jullie nog? Met deze verlovingsfeest tips kan iedereen een fantastische engagement party organiseren!

1. Organiseer een Diner Dansant als verlovingsfeest

Geven jullie een verlovingsfeest voor al jullie vrienden en familie dan is er vaak een gemixt gezelschap aanwezig: jullie vrienden zijn er, maar ook jullie kleine nichtje en oudere ooms en tantes moeten vermaakt worden. Het is dus zaak om een feest te geven dat leuk en gezellig is voor zowel jong als oud. Het perfecte verlovingsfeest is in dat geval een diner dansant. Tijdens deze unieke combinatie van lekker eten en muzikaal entertainment zullen alle gasten zich ongetwijfeld vermaken. Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen met een heerlijk muziekje en een lekker welkomstdrankje. Vervolgens is er tijd voor een openingsdans of speech om de feestelijke avond in te luiden. Gedurende de avond wordt een uitgebreid diner of lopend buffet begeleid en afgewisseld met muzikaal vermaak. Zo speelt bijvoorbeeld een DJ met saxofonist op een prettig geluidsniveau op de achtergrond. Tijdens de gangen door is er tijd om heerlijk met elkaar bij te kletsen of om lekker te dansen. Na het toetje gaat de volumeknop nog iets omhoog en spelen de performers jullie favoriete muziek. Dit wordt een geweldig sfeervolle avond!

2. Een verlovingsfeest organiseren in de tuin

Zijn jullie de trotste bezitters van een grote tuin dan is het ook leuk om jullie verloving tijdens een tuinfeest te vieren. In de zomer kun je kiezen voor een gezellige barbecue en een dj die zomerse plaatjes draait. Is het weer wat minder zeker dan vier je het tuinfeest in en om een grote tent. Regel statafels en enkele zitjes voor gasten die wat slechter ter been zijn en zorg voor lekkere hapjes en drankjes. De bruiloft DJ speelt de hele avond in op jullie wensen: wordt er gedanst dan gaat het tempo van de muziek natuurlijk omhoog!

3. Het ultieme proost-moment

Het verlovingsfeest draait natuurlijk allemaal om het heugelijke feit dat jullie gaan trouwen. Plan dan ook een mooi moment in om een toost uit te brengen op het voorgenomen huwelijk. SKYFLY kan dit proost-moment ondersteunen met passende muziek, licht, Streamers en zelfs confetti. Hebben jullie gekozen voor een tuinfeest dan kunnen ook Sparkulars (veilige vuurwerkfonteinen) worden ingezet. Organiseer je een verlovingsfeest voor een ander koppel? Dan is het een leuk idee om alle gasten vooraf een felicitatie-filmpje te laten maken en deze tot één langere film te monteren. Deze kan dan vlak voor het proost-moment worden afgespeeld: ontroering gegarandeerd!

Op zoek naar muzikale aankleding voor jullie verlovingsfeest? Neem contact op!

Zijn jullie ook op zoek naar de perfecte (muzikale) aankleding voor jullie verlovingsfeest? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren altijd binnen 12 uur en denken graag met je mee!

Vraag een persoonlijk gesprek aan