fbpx

Koperen huwelijk; 4 ideeën voor een spetterend feest

Een lang huwelijk waarin lief en leed gedeeld wordt: het is tegenwoordig absoluut geen vanzelfsprekendheid meer. Wanneer je met je partner 12,5 jaar getrouwd bent, noemen we dit een koperen huwelijk of een koperen bruiloft. Een geweldige mijlpaal die je uiteraard niet ongemerkt voorbij wil laten gaan! Wil jij ook vieren dat je al 12,5 jaar, in voor- en tegenspoed, samen bent met de liefde van je leven? Geef dan een spetterend feest! Met onderstaande tips gaat dat zeker lukken.

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Een koperen huwelijk is absoluut een reden voor een feestje. Hoe groot of klein je het ook wilt vieren: een goede voorbereiding is het halve werk. Beslis dus ruim op tijd wie je allemaal wilt uitnodigen, zodat zij op tijd op de hoogte zijn. Ook om de door jou gewenste locatie, cateraar, dj of bruiloftband te regelen is het slim om tijdig actie te ondernemen om te voorkomen dat zij volgeboekt zijn. 

2. 12,5 jaar getrouwd: kies een leuk thema

Om echt een spetterend koperen bruiloftsfeest te kunnen geven, is niets zo leuk als het kiezen van een thema dat goed bij jullie past. Dit geeft je immers de mogelijkheid om het thema door te voeren in alle facetten van het feest: de locatie, de aankleding, de muziek. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Glitter en Glamour party met een fantastische feest dj? Of juist een Fout feest, waarbij de gasten zich moeten verkleden en er een komische band komt spelen? Een thema zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke avond!

3. Zorg voor de perfecte locatie van het koperen bruiloftsfeest

Wij raden aan om op tijd een locatie te kiezen die aansluit bij het thema en past binnen het budget. Geef je in de zomer een intiem feestje met een bescheiden budget? Overweeg dan bijvoorbeeld om het in een achtertuin te vieren. Een tuin kun je immers vrij gemakkelijk omtoveren tot een echte feestlocatie door versiering aan te brengen en bijvoorbeeld te kiezen voor sfeerverlichting met LED-up lights. Wil je het grootser aanpakken of valt het koperen bruiloft in de herfst of winter? Huur dan een leuke feestlocatie en kleed de zaal aan met lampionnen en ballonnen. Echt uitpakken? Onze SKYFLY drive-in shows kunnen worden uitgebreid met een spetterende lichtshow. Daarbij kunnen jullie ook sparkulars, streamers en confetti bijboeken om het geheel nog grootser en feestelijker te maken!

4. Entertainment is onmisbaar

Of je het koperen huwelijksfeest nu in kleine kring viert of in een grote feestzaal: zorg altijd dat er voldoende vermaak is voor de gasten. Kies bijvoorbeeld voor een intiem live optreden en vraag nummers aan die voor het bruidspaar speciale waarde hebben. Ook is het leuk om een ‘proostmoment’ in te plannen, waarop geproost wordt op deze bijzondere mijlpaal. Sommige bruidsparen vinden het leuk om de liefde te vieren met een openingsdans of om herinneringen te delen met een leuke fotocollage. Op zoek naar interactief entertainment? Wij verzorgen ook een leuke quiz of karaokeavond. Zo betrek je al je gasten actief bij het feest!

Meer inspiratie nodig voor jullie koperen huwelijksfeest?

Inspiratie nodig voor je koperen bruiloftsfeest? SKYFLY denkt graag met je mee! Neem nu vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij kunnen betekenen op het gebied van muziek, het boeken van een DJ, aankleding en entertainment!

Vraag een persoonlijk gesprek aan