fbpx

Festivalbruiloft – relaxed en ongedwongen feesten

Je ziet het steeds vaker: een bruiloft in festivalstijl. En waarom ook niet? Wat is er leuker dan met alle mensen die je liefhebt je bruiloft te vieren op een ongedwongen, kleurrijke en feestelijke manier? SKYFLY heeft op verschillende bruiloften in festivalthema de muziek en aankleding mogen verzorgen. 

Locatie van je festivalbruiloft

Een mooie locatie voor je bruiloft in festivalthema is cruciaal. Voor stellen op zoek naar een fijne festivallocatie voor hun bruiloft zijn er enorm veel mogelijkheden. Kies je voor blote voeten op strand? Of dansen tussen de bomen in een boomgaard, een mooie plek aan een rivier of in een bosrijke omgeving? Tip: zoek eens bij de feestlocaties waar we al mee samenwerken. Daar staan veel bijzondere plekjes tussen met prachtige binnen- en buitenmogelijkheden. Maar wat natuurlijk ook gewoon kan als je de ruimte hebt: een feest bij jullie in de tuin. Heel persoonlijk en anders dan anders.

Muziek – welke line-up zet je neer?

Veel stellen kiezen voor een DJ die precies de juiste festivaltunes draait die passen bij hun smaak. Maar het is natuurlijk ook te gek om dit af te wisselen met een vette liveband of artiest die met de DJ meespeelt. De mogelijkheden bij SKYFLY zijn eindeloos. Ook helemaal in de festivalgedachte: richt een relaxte lounge-area in met veel kussens en een ontspannen achtergrondmuziekje waar je gasten rustig met elkaar kunnen ontspannen en praten.

Eten en drinken – kraampjes en rollende keukens

Het is heel gaaf om je gasten te verrassen met allerlei verschillende hapjes en drankjes. En omdat je in de festivalstijl wil blijven kies je uit een van de vele cateraars met eetkraampjes, foodtrucks of rollende keukens die je kan boeken voor je feest. Je kan het zo gek niet bedenken of het is er: tapaatjes, een wijnbar, wafels, speciale koffies, roomijs, smokers en bbq’s.

Festivalbruiloft: aankleding en extra’s

Net zoals bij een tof festival zit het succes hem in de details. Er zijn heel veel manieren om het festivalthema op je bruiloft terug te laten komen:

  • krijtborden waarop je gasten wensen mogen zetten
  • lampionnen en priklichten om je locatie mee te verlichten
  • zelfgebouwde houten festivalmeubeltjes
  • vlaggenlijnen
  • bewegwijzeringsborden van hout
  • zitzakken overal

Ook heel tof: een foto-app voor al je gasten zodat ze hun festivalsnaphots op een groot scherm kunnen laten zien of een video- en fotogastenboek. En waarom de avond niet afsluiten met vette streamers en confetti of vlammen op het podium?

Zin gekregen in een festivalbruiloft? Neem contact op met SKYFLY voor advies en meer info…


foto: Lindsay Esson

Vraag een persoonlijk gesprek aan