fbpx

Bruiloft decoratie – hoe ik aan ideeën kom

Als je op zoek gaat naar inspiratie voor bruiloft-decoratie weet je misschien net als ik niet waar je moet beginnen. Hoe zoek je? Waar vind je leuke ideeën? Wat zijn de trends? In dit blogje geef ik je enkele tips waar jullie misschien nog niet aan hadden gedacht maar waar ik zelf veel aan heb gehad. 

Bruiloft decoratie: trends en inspiratie

Zoals dat met veel dingen gaat komen ook veel decoratietrends overgewaaid uit de Verenigde Staten. Daarom heb ik heel veel gelezen op toonaangevende Amerikaanse websites om inspiratie op te doen. Er zijn er heel veel maar wist je dat bijvoorbeeld ook het bekende weblog Huffington Post een speciale sectie heeft voor aanstaande bruidsparen? Ze noemen dat de Bridal Guide en daarop zijn veel leuke artikelen te lezen, onder meer over trends in bruiloftdecoratie. TIP: Als je gaat zoeken op Google om Amerikaanse sites te ontdekken; de Engelse zoekterm is ‘wedding styling’.

Ook een goede manier om trends te ontdekken is uitzoeken wat de rich and famous precies doen. Je kan gewoon een stapel oude roddelbladen er op na slaan om ideeën op te doen. Want niet iedereen kan zich zoals Wendy van Dijk een bruiloft op Ibiza veroorloven, maar een vleugje Ibiza in de styling terug laten komen kan natuurlijk wel 😉

Gebruik Pinterest voor decoratie-inspiratie

Een andere tip die ik iedereen van harte kan aanbevelen is Pinterest. Op dit fotomedium zijn heel veel andere vrouwen actief die foto’s en knipsels pinnen. Als je zoekt op bruiloft decoratie dan vliegende de pins vol inspirerende deco-ideeën over je scherm. En als je een stijl of thema hebt gevonden die bij je past, dan zoek je daar weer op verder en je vindt nog veel meer. Superhandig.

Tenslotte lees ik ook veel blogs zoals deze van In Style waar ik veel ideeën op doe.


 

kelly en ronMarketingmanager Kelly (28) en bouwondernemer Ron (33) kennen elkaar vier jaar. Ron heeft Kelly vorig jaar ten huwelijk gevraagd en op 31 oktober gaan ze trouwen. SKYFLY mag de muziek op hun bruiloft verzorgen. En op ons verzoek houdt Kelly een blog bij over de voorbereidingen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan