fbpx

Op zoek naar een goede feest DJ? Dit zijn de mogelijkheden

Welk feestje heb jij door corona niet kunnen vieren? Als alles volgens plan verloopt, kunnen we in de loop van 2021 weer gaan feesten in een normale groepsgrootte. Hoog tijd dus, om jouw feest te gaan plannen! Ga jij alsnog trouwen met de liefde van je leven of heb jij het afgelopen jaar misschien een mooie leeftijd bereikt die je dit jaar met al jouw vrienden en familie wilt gaan vieren? Of misschien ben je na al dat harde werken wel weer eens toe aan een fijn bedrijfsfeest met alle collega’s. Om van jouw feest een knalfuif te maken, nodig je natuurlijk ook een goede feest DJ uit. In dit artikel zetten we een aantal mogelijkheden voor je op rij.

1. Trouwen? Een bruiloft DJ zorgt voor sfeer tijdens jullie huwelijk

Nergens is de muziek zo bepalend voor de sfeer als op een bruiloft. Wat jullie muzieksmaak ook is: een professionele bruiloft DJ vertaalt deze naar de juiste muziek voor een spetterend feest! Jullie maken kennis met de DJ voor jullie huwelijksfeest en kunnen alle persoonlijke wensen op tafel gooien. Niets is te gek! Moeten er speciale nummers gedraaid worden, willen jullie de muziek in een bepaalde stijl houden of mogen de gasten ook verzoeknummers aanvragen? Er is zelfs de mogelijkheid om sfeer verhogende extra’s te boeken, zoals een lichtshow, confettikanon of onze foto applicatie! En omdat jullie op je bruiloft niet voor verrassingen willen komen te staan, garanderen wij een professionele reserve DJ bij onverwachte ziekte.

2. 100% dansgarantie met onze DJ’s met livemuziek

Een DJ in combinatie met livemuziek staat garant voor een knalfeest! Wij beloven dan ook 100% dansgarantie voor jouw feest. Met de DJ bespreek je jouw favoriete muziek. Houd jij van de jazz, funk of ben je fan van muziek uit de eighties, nineties of juist de nieuwste hits? Boek dan een DJ met saxofonistdeze heeft een breed repertoire en improviseert bijpassende melodieën! Feesten jullie door tot in de late uurtjes? Dan is een DJ met violist een unieke ervaring. Nadat jullie DJ het publiek heeft opgewarmd, verschijnt opeens de violist ten tonele voor een verrassende en sfeervolle show.

3. Een goede feest DJ maakt van ieder zakelijk feest een knalfuif

De eerste vrijmibo na corona kunnen jullie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met een DJ op het personeelsfeest is het dansen geblazen! Of je nu een kleine bedrijfsborrel of een bedrijfsfeest voor verschillende filialen geeft: een professionele bedrijfsfeest DJ weet de voetjes van de vloer te krijgen. Onze DJ shows kunnen volledig worden aangepast op de stijl van jouw organisatie. Zo kunnen wij een show met muziek in een bepaald thema verzorgen en de kleuren van jullie huisstijl laten terugkomen in de styling.

Je bent niet de enige die een feest in te halen heeft! Wacht niet langer en boek jouw DJ vandaag nog. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een persoonlijk gesprek aan