fbpx

Trouwen in de zomer? 2 leuke ideeën

Trouwen in de zomer? 2 leuke ideeën

Ga jij deze zomer trouwen? Gefeliciteerd! Misschien stond deze datum voor jullie lange tijd vast, of hebben jullie de speciale datum van jullie trouwfeest door corona al eens moeten verplaatsen. Hoe dan ook: deze zomer gaat het gebeuren en het gaat een knalfeest worden! Zijn jullie nog bezig met het plannen van jullie bruiloft en zoek je inspiratie of leuke ideeën? Wij helpen je!

Een persoonlijk feest voor jullie samen én voor jullie gasten

Het allerbelangrijkst bij het organiseren van een trouwfeest, is dat deze dag speciaal van jullie moet worden. Je wilt jullie trouwfeest persoonlijk maken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat als de bruid en bruidegom een andere muzieksmaak hebben, of een verschillende stijl in gedachten hebben voor de aankleding van het feest? En dan zijn er ook nog jullie gasten. Misschien komen zij uit hele andere families, culturen of delen van het land. Hoe zorg je ervoor dat jullie bruiloft een knalfuif wordt voor iedereen? SKYFLY heeft ruime ervaring met het organiseren van trouwfeesten op een persoonlijke wijze. Wij helpen je dan ook graag uit  de brand. Wat dacht je van onderstaande twee leuke ideeën?

1. Trouwen in de zomer? Vier jullie huwelijksnacht op locatie mét alle genodigden!

Als je gaat trouwen in de zomer, hoop je natuurlijk op mooi weer. Hebben jullie al een trouwlocatie gereserveerd? Bekijk dan of (een deel van) de festiviteiten buiten plaats kunnen vinden. Er is niets zo romantisch als een huwelijksfeest met sfeervolle buitenlichtjes of een kampvuur. En wat dacht je ervan om de genodigden die het dichtst bij jullie staan te laten overnachten op locatie? Trouwen in de zomer leent zich er bij uitstek voor om dit te organiseren. Omdat een comfortabele overnachting voor iedereen anders is, is het belangrijk om te zorgen voor een persoonlijke benadering. Voor jonge gasten kun je bijvoorbeeld mobile-homes huren, terwijl jullie ouders in een hotel slapen. ‘s Ochtends komt iedereen weer samen voor een feestelijk ontbijt.

2. Dit zijn liedjes voor jullie bruiloft waar iedereen op danst!

De muziek is een belangrijk onderdeel van ieder feest. Als jullie qua muzieksmaak erg van elkaar verschillen, kan het moeilijk zijn een keuze te maken in de juiste liedjes voor jullie bruiloft. Gelukkig kan een professionele bruiloft DJ hier rekening mee houden. Hij of zij nodigt jullie uit voor een gesprek en maakt een muziekmix met het beste van jullie beide! Je kunt er zelfs voor kiezen om gasten verzoeknummers te laten indienen zodat ook zij deel worden van dit muzikale feest. Een ander leuk idee is het combineren van een bruiloft DJ met live muziek. Dit is bij uitstek de manier om van twee verschillende muzieksmaken één te maken. Reken maar dat er gedanst gaat worden!

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen met het organiseren van de bruiloft van jullie dromen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag een persoonlijk gesprek aan