fbpx

Kun je geen cadeautip voor je bruiloft bedenken? 7 bruiloft cadeau ideeën

Jullie gaan trouwen en bijna alles is geregeld, maar je worstelt nog met de cadeautips voor de gasten. Een bruiloft kost een hoop geld en natuurlijk is het daarom fijn om een envelop als cadeautip neer te zetten, maar je vindt het ook leuk om wat andere cadeaus te ontvangen. Dat begrijpen wij heel goed, daarom zetten we hieronder een aantal bruiloft cadeau ideeën voor je op een rij ter inspiratie:

1. Belevenis cadeau

Wat is er nu leuker dan een beleving cadeau te krijgen? Door dit op je cadeaulijst te zetten kunnen gasten hier zelf een invulling aan geven. Ben je iets minder avontuurlijk ingesteld? Dan is het wellicht goed om er wat voorbeelden bij te noemen. Denk aan een romantisch nachtje weg, een bijzonder etentje, wijnproeverij, solextour etc. Bedenk goed wat jullie leuk vinden om te doen en zet dit ter inspiratie op de cadeaulijst voor jullie bruiloft.

2. Dinerbon

Een andere bekende cadeautip voor een bruiloft is een dinerbon. Wil je nu eens iets anders dan een standaard dinerbon? Laat gasten dan weten waar jullie naartoe gaan op eventuele huwelijksreis. Wat is er nu leuker dan een diner aangeboden krijgen op reis?

3. Huwelijksreis

Als we het dan toch over die huwelijksreis hebben. Hoe leuk is het als je de gasten kunt vragen om een leuke excursie tijdens jullie reis cadeau te doen? Je kunt hier natuurlijk ook zelf weer een aantal ideeën opperen als je bang bent dat je anders skydiven als cadeau krijgt, tenzij je dit natuurlijk heel leuk zou vinden.

4. Gegraveerde glazen en champagne

Een blijvend cadeau zijn gegraveerde glazen. Gasten kunnen jullie namen en de trouwdatum laten graveren in champagneglazen en hier zelf een mooie fles champagne bij uitzoeken. Een top cadeau! Je kunt dit natuurlijk ook doen met wijn- of bierglazen. 

5. Huishoudelijke artikelen

Zijn jullie op zoek naar wat praktische spulletjes voor bijvoorbeeld jullie eerste huisje? Denk aan pannen, bestek, servies etc. Dan is dit een mooi cadeau om op de lijst te zetten als cadeau idee voor jullie bruiloft! Wellicht is het wel handig om het merk of de winkel erbij te vermelden. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon een cadeaubon vragen van de winkel waar je deze spulletjes wilt kopen. 

6. Kunst

Fan van kunst? Laat jullie gasten weten waar jullie van houden of wat jullie graag willen hebben als nieuw pronkstuk voor in huis. Ook leuk: een kaart van de sterrenstand op jullie trouwdatum, een mooi blijvend cadeau.

7. Matchende badjassen

Samen ontbijten in matching badjassen, klinkt dat als echt iets voor jullie? Zet deze leuke cadeautip dan zeker op jouw wensenlijst! Je kunt de badjassen zelfs nog personaliseren met jullie namen of Mr. & Mrs. 

Hopelijk heb je met bovenstaande tips wat meer inspiratie gekregen voor jullie bruiloft cadeautip lijst. Nog een unieke locatie nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over unieke locaties, of een bruiloft DJ die natuurlijk ook niet mag ontbreken op deze speciale dag!

Vraag een persoonlijk gesprek aan