fbpx

3 originele ideeën voor bedrijfsfeest uitnodigingen

Je gaat een zakelijke borrel organiseren en het maken van uitnodigingen is daar een onderdeel van. Je hoopt op een grote opkomst en wil de genodigden daarom nieuwsgierig maken en laten zien dat het een mooi en professioneel feest gaat worden. Maar hoe straal je dit uit in jouw uitnodiging? Wij geven je 3 ideeën voor originele bedrijfsfeest uitnodigingen.

1. Persoonlijke kaart

Stuur jouw genodigden een persoonlijke kaart. Laat een kaart ontwerpen door een designer in jullie huisstijl en in het thema van het bedrijfsfeest. Daarnaast kan je een mooie gepersonaliseerde tekst in de kaart zetten. Genodigden zullen eerder komen als zij merken dat er moeite is gedaan bij het maken van de uitnodiging voor het bedrijfsfeest. Ze voelen zich gewenst en waarderen de moeite die is gestoken in een persoonlijke kaart.
Wist je dat: je zelf ook een mooie kaart kunt ontwerpen in online tools zoals Canva of Kaartje2go.

2. Video uitnodiging

Wat is er origineler dan een video uitnodiging? Je kunt het hele team hierbij betrekken om je bedrijfsfeest uitnodiging nog origineler te maken! Verder is een video de uitgelezen mogelijkheid om alvast wat sneak peeks te laten zien. Denk aan een locatie, thema en invulling van het bedrijfsfeest. Een video uitnodiging is origineel en persoonlijk en laat zien dat jullie moeite hebben gestoken in het maken van een uitnodiging. Dit kan alleen maar veel goeds beloven voor het echte bedrijfsfeest!

3. Persoonlijk pakket

Wil je jouw werknemers verrassen met een bedrijfsfeest? Stuur je bedrijfsfeest uitnodiging in een persoonlijk pakket. Dit pakket kan bestaan uit kleine kado’s die te maken kunnen hebben met het bedrijfsfeest. Zo maak je de genodigden nieuwsgierig en laat je zien dat je het waardeert als ze op het bedrijfsfeest komen. Je kan het pakket ook nog per werknemer personaliseren met een mooie kaart.

Bedrijfsfeest uitnodiging verstuurd?

Inspiratie nodig voor de invulling van jouw bedrijfsfeest? Denk eens aan een bedrijfsfeest DJ of live artiesten die een knalfeest verzorgen! Liever een teambuilding activiteit? Wij verzorgen ook graag een pubquiz of feestquiz voor jullie. Wist je dat je zelfs een gepersonaliseerde ronde toe kunt voegen met vragen over jouw bedrijf?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het entertainment op jouw bedrijfsfeest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan