fbpx

Trouwen met een band of een DJ als entertainment? De voordelen van beide op een rij!

Gaan jullie binnenkort trouwen, maar twijfelen jullie nog over het entertainment op jullie trouwfeest? Misschien wil jij wel een DJ en wil jouw aanstaande liever live muziek in de vorm van een band. Een lastige keuze… In deze blog zetten wij de voor- en nadelen van trouwen met een DJ of een band voor jullie op een rij zodat het hopelijk een gemakkelijkere keuze wordt.

1. Bruiloft DJ

Een feestje is geen feestje zonder DJ… toch? Als je het ons vraagt is een DJ echt onmisbaar op een goed feest. Een bruiloft DJ kan gemakkelijk inspelen op de wensen van jullie gasten en zo kan hij er in korte tijd voor zorgen dat iedereen op de dansvloer staat. Dankzij de SKYFLY verzoek viltjes is het ook mogelijk dat gasten hun eigen favoriete nummers aanvragen (mits dit binnen jullie opgegeven muziekstijlen valt). Gegarandeerd succes, want ieders favoriete dansnummers kunnen gedraaid worden. Daarnaast heeft een DJ geen pauze nodig waardoor er de hele avond muziek is en volop gedanst kan worden.

2. Band

Houd jij van live muziek en ben je altijd wel in voor een festival of goed concert? Dan is een band een perfecte optie als live entertainment op jullie huwelijksfeest. Met een band gaat het dak er echt af! Je hebt natuurlijk veel verschillende soorten bands, schakel daarom onze hulp in als je op zoek gaat naar een band, zodat wij je een aantal bands door kunnen geven waarvan we denken dat ze het beste bij jullie muzieksmaken passen. Jullie kunnen daarna altijd een kijk- en luistersessie inplannen. Het enige nadeel van een band is volgens ons het feit dat ze pauzes nodig hebben. Wanneer je voor een band kiest zullen de speeltijden 2 x 60 minuten of 3 x 50 minuten zijn met daartussen een pauze.

3. Kiezen tussen trouwen met band of DJ? Kies een DJ + live entertainment

The best of both worlds is een DJ met live artiest! Kunnen jullie echt niet kiezen tussen een band of DJ? Combineer dan de DJ met een live artiest zoals een saxofonist, percussionist of zangeres. Voor de ultieme feestavond combineer je de DJ met een complete band. De DJ kan de stilte opvullen tijdens de pauzes van de band en als de speeltijd afgelopen is. Daarnaast kunnen er zo ook nummers gedraaid worden die een band niet kan of wil spelen. Iedereen blij!

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer

Trouwen met een DJ of een band… of met allebei… voor welke optie jullie ook gaan: bij SKYFLY heb je altijd 100% dansgarantie. We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie in om jullie wensen en voorkeuren door te nemen. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste match met betrekking tot het entertainment op jullie bruiloft. Neem hier contact met ons op en hopelijk spreken we elkaar snel!

Vraag een persoonlijk gesprek aan