fbpx

4 ideeën om het jubileum van jullie bedrijf te vieren

Heeft jullie bedrijf een mijlpaal behaald en willen jullie dit groots vieren nu het weer kan? Wat is er dan leuker om een echt knalfeest te maken van jullie jubileum? Alle collega’s bij elkaar met de voetjes van de vloer of daag elkaar uit tijdens de meest hilarische, hersenkrakende feestquiz. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken om het jubileum van jullie bedrijf groots te vieren? Lees dan hieronder onze bedrijfsfeest tips.

1. Bedrijfsfeest DJ

Zeg je ‘alle voetjes moeten van de vloer’ dan zeg je ‘SKYFLY entertainment’. Ons motto is niets voor niets: ‘Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!’. Onze professionele en ervaren DJ’s zorgen ervoor dat er tijdens jullie jubileumfeest niets aan ontbreekt. Wil je er echt een spectaculaire avond van maken? Leg dan bijvoorbeeld een LED dansvloer in de ruimte voor gegarandeerd succes! Willen jullie liever een wat rustigere avond? Ga dan voor een DJ die achtergrondmuziek draait terwijl iedereen lekker met elkaar kan bijkletsen.

2. DJ en live artiesten

Een DJ in combinatie met een live artiest zorgt ervoor dat er meer interactie is met het aanwezige publiek. Vaak kan dit net de trigger zijn om de dansvloer op te gaan (en deze niet meer te verlaten). Wil je er echt een top feestje van maken? Ga dan voor SKYFLY Live. Wij zorgen er dan voor dat er naast de DJ ook een kleine band ontstaat. Denk dan bijvoorbeeld aan een saxofonist, zangeres en percussionist in combinatie met de DJ. De artiesten spelen vaak een uur mee verspreid over 2,5 tot 3 uur. Bij deze optie is het dus ook leuk dat de muziekstijlen die de live artiesten niet mee kunnen spelen, later op de avond door de DJ wordt gedraaid.

3. DJ en band

Wil jij groots uitpakken wanneer je het jubileum van je bedrijf gaat vieren? Denk dan eens aan een combinatie DJ en band. Alles erop en eraan en het dak kan eraf! De band speelt 3x 45 of 2×60 minuten. In de tijd dat de band pauze houdt gaat de DJ aan de slag. Zo voorkom je dat er een stilte valt. Daarnaast kan de DJ weer muziekstijlen draaien die de band niet speelt. Zo is er voor ieder wat wils. Een jubileumfeest om nooit te vergeten!

4. Feestquiz

Ben jij op zoek naar een leuke dag of avond waarin collega’s de strijd met elkaar aangaan op basis van kennis? Boek dan onze feestquiz! Wij organiseren jullie jubileum feestquiz, inclusief persoonlijke ronde, tot in de puntjes; van pubquizmaster tot aankleding. Tijdens de quiz mag er natuurlijk geen muziek ontbreken. Onze DJ’s maken dan ook van iedere feestquiz een swingend feestje!

Genoeg opties om het jubileum van je bedrijf te vieren

Zoals je ziet hebben wij genoeg ideeën voor je om het jubileum van jullie bedrijf te vieren. Naast dat je met ons kunt sparren over ideeën, kun je ook heel veel entertainment voor je bedrijfsfeest bij ons regelen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Vraag een persoonlijk gesprek aan