fbpx

Mag jij de afscheidsborrel voor je trouwe collega organiseren? 5 tips

Jouw collega, trouwe maatje en werk-buddy gaat jullie verlaten! Wellicht heeft hij of zij een nieuwe uitdaging gevonden of is het tijd om met pensioen te gaan. Hoe dan ook, deze persoon verdient een afscheidsborrel. En nee, niet zomaar een afscheidsborrel, maar één die niet snel vergeten zal worden. Hoe pak je dit nu aan? Wij geven je 5 tips voor een onvergetelijke afscheidsborrel.

1. Muziek maakt de sfeer

Een afscheidsborrel zonder muziek is wat ons betreft een echte no-go. Muziek maakt het feest, of in dit geval de afscheidsborrel. Huur een professionele DJ voor je bedrijfsfeest in die zorgt voor de juiste sfeer. Bij een afscheidsborrel is het belangrijk dat mensen met elkaar kunnen praten en het volume van de muziek wordt aangepast naar achtergrondmuziek. Zo kunnen jullie oude herinneringen ophalen en kletsen over de nieuwe plannen van jouw collega.

2. Hoe goed ken jij jouw collega?

De afscheidsborrel van een collega kan meteen een leuk moment zijn om met het hele team bijeen te komen. Wat dachten jullie van een stukje teambuilding? Kies voor een pubquiz met persoonlijke ronde, welke dan natuurlijk in het teken staat van die ene collega die jullie gaat verlaten. Eens kijken wie hem of haar nou eigenlijk het beste kent…

3. Waar is dat feestje?

Houden jouw collega’s wel van een feestje, maar wil je het toch liever bij een borrel houden? Denk dan eens aan een silent disco! De collega’s die dan lekker willen kletsen en borrelen kunnen dit ongestoord doen, terwijl de rest met een koptelefoon op kan dansen. Helemaal leuk is dan de LED verlichte dansvloer! Wist je dat wij 100% dansgarantie bieden? Alle voetjes van de vloer!

4. Aankleding in de stijl van de organisatie

Naast een feestje bouwen vinden wij verlichting en aankleding ook erg belangrijk. Zie dit als onderdeel van de decoratie. Wat is er nu leuker dan dit in de stijl van jouw organisatie te doen? Zo bieden wij verschillende mogelijkheden om de ruimte met verschillende kleuren verlichting aan te kleden en tot één mooi geheel te maken. Wij helpen je graag in het advies voor verlichting, kleur en andere extra opties.

5. Een blijvende herinnering

Je wilt een geslaagde borrel organiseren zodat jouw collega nog vaak aan jullie terug kan denken. Wat dacht je van een photobooth? Maak de leukste foto’s die jouw collega mee kan nemen. Zo creëer je waardevolle herinneringen met elkaar! Het enige wat je zelf nog even moet regelen zijn leuke foto props om de foto’s net nog even wat feestelijker te maken.

Een afscheidsborrel voor je collega op maat

Heb jij behoefte aan hulp bij het organiseren van een afscheidsborrel of wil je direct en dj boeken? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw feest, geheel naar jouw wens en voorkeur én in de stijl van de organisatie. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in of stuur een e-mail voor meer informatie.

Vraag een persoonlijk gesprek aan