fbpx

Unieke feestideeën voor jullie 12,5 jarig huwelijksjubileum

Gefeliciteerd, jullie zijn 12,5 jaar getrouwd! Een jubileum dat niet onopgemerkt mag blijven. Hier zijn enkele sprankelende ideeën om dit speciale moment te vieren en de liefde die de afgelopen jaren is gegroeid.

1. Vernieuwing van de geloften

Herbeleef de magie van jullie trouwdag en vier jullie 12,5 jarige huwelijk feestelijk en intiem met een vernieuwing van de geloften. Kies een betoverende locatie, misschien een strand, bergtop of een mooie tuin, en vernieuw jullie geloften te midden van een prachtige omgeving.

2. Privé filmavond onder de sterren

Transformeer jullie achtertuin in een romantisch filmtheater. Hang een groot scherm op, leg comfortabele dekens en kussens neer, en kies de favoriete films die jullie samen hebben gekeken, of een nieuwe. Lekkere snacks erbij en je hebt de perfecte romantische avond onder de sterren.

3. Culinaire reis

Laat jullie 12,5 jarige huwelijk culinair herleven door een reis langs jullie favoriete restaurants van de afgelopen jaren. Wil je écht uitpakken, maak dan een gepersonaliseerde strippenkaart en stempel gaandeweg de restaurants van de kaart. Sluit af met het restaurant waar jullie je mooiste herinnering hebben beleefd! Een uniek, intiem en persoonlijk 12,5 jaar getrouwd feest idee om nooit te vergeten.

4. Liefdesbrief

Liefde gaat niet alleen door de maag, maar herinner jouw geliefde er na 12,5 jaar getrouwd aan waarom jullie zo dol zijn op elkaar. Schrijf elkaar liefdesbrieven en lees ze voor bij een romantische date. Of schrijf alle twee een brief en open ze na een paar jaar weer, hierdoor komen er weer leuke herinneringen naar boven.

5. Dans onder de sterrenhemel

Creëer een dansvloer in de achtertuin met schattige lichtjes of kaarsen. Dans onder de sterrenhemel op jullie favoriete liedjes van de afgelopen jaren. Dit intieme moment zal de liefde tussen jullie twee alleen nog maar versterken.

6. Fotoreis door de tijd

Maak een wandeling door de tijd met een fototentoonstelling van jullie mooiste momenten samen. Van de eerste date tot de trouwdag, vakanties en alledaagse geluksmomenten. Dit zal veel leuke herinneringen oproepen die jullie samen kunnen herbeleven. Om van dit 12,5 jaar getrouwd feest idee een complete date-night te maken kunnen jullie je favoriete eten bestellen, kaarsjes aansteken en écht even genieten van de mooie tijd die jullie samen beleefd hebben.

7. Gepersonaliseerde jubileumtaart

Bestel een 12,5 jaar getrouwd jubileumtaart die jullie reis samen vertelt. Voeg persoonlijke details toe, zoals de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben, de trouwdatum en andere speciale momenten. Deze taart wordt niet alleen mega lekker, maar ook een mooi kunstwerk van herinneringen.

Of jullie nu kiezen voor een vernieuwing van geloften, een romantische filmavond of een culinair avontuur, het belangrijkste is de viering van jullie liefde. Cheers op nog vele jaren geluk en avontuur!

8. Knalfeest

Wat is een jubileum zonder een knalfeest om de liefde te vieren? Maak van jullie 12,5-jarig huwelijksjubileum een onvergetelijke viering met een knalfeest dat sprankelt van energie en vreugde. Deel de liefde niet alleen met elkaar, maar ook met jullie vrienden en familie. Hier zijn enkele ideeën om jullie 12,5 jaar getrouwd feest tot een knaller te maken:

● Ultiem entertainment: Ga voor de combinatie saxofonist en DJ voor een spetterend feest en volle dansvloer.
● Feestelijke verlichting: transformeer de feestlocatie met feestelijke verlichting. denk aan kleurrijke LED-lampen of een LED-vloer.
● Foto booth plezier: Installeer een fotobooth met leuke details zodat gasten leuke momenten kunnen vastleggen. De foto’s dienen niet alleen als aandenken, maar zorgen ook voor vermaak en lachende gezichten.
● Knallende decoraties: Maak gebruik van decoraties die letterlijk knallen, zoals confettikanonnen en vuurwerk fonteinen. Een spectaculaire onthulling of afsluiting van het feest met deze knallende elementen zal de feestvreugde vergroten.

Kan je niet wachten om jouw knaller van een 12,5 jaar getrouwd feest in te plannen?
Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

SKYFLY is namelijk dé specialist op gebied van feesten, entertainment en bruiloft DJ’s.

Vraag een persoonlijk gesprek aan