fbpx

Wat kost een bruiloft DJ?

Het is zo ver, jullie zijn verloofd! Hij is op zijn knieën gegaan, jij zei ‘’ja’’ en over enkele maanden gaan jullie trouwen. Een van de eerste dingen op jullie lijstje is het kiezen van een trouwdatum en het vaststellen van een budget. Want een bruiloft kan zo klein of groot gehouden worden zoals jullie willen. Voordat er een budget wordt bepaald, is het fijn om te weten wat het een en ander gaat kosten. Daarom geven we je hier alle ins en outs over de kosten van een bruiloft DJ

Een spetterend trouwfeest met een bruiloft DJ

Het begint allemaal met een spetterend feest! Want ongeacht het thema of hoeveel gasten er komen, jullie willen dat die voetjes van de vloer gaan. Onze bruiloft DJ’s weten hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. De kosten van een DJ voor jullie bruiloft is vaak afhankelijk van een aantal factoren zoals: welke show jullie willen, en of jullie voor een knallende live act gaan of voor confetti en streamers kiezen.

DJ boeken

Belangrijk is dus om te bedenken wat voor feest jullie willen. Om jullie verder te helpen gaan we hieronder in op mogelijkheden en kosten. Boek je een bruiloft DJ van SKYFLY dan krijg je een heldere all-in prijs. Geen verrassingen, maar één totaalprijs. Dat houdt in dat we beginnen met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Aan de hand daarvan matchen we een DJ aan het bruidspaar voor een gegarandeerd knalfeest.

Persoonlijk contact en mijnSKYFLY inlogpagina

Jullie hebben persoonlijk contact met de DJ en tot aan het trouwfeest hebben jullie toegang tot onze unieke online mijnSKYFLY inlogpagina. Hier kunnen jullie al je voorkeuren kwijt. Denk daarbij aan de nummers die gedraaid moeten worden bij de opening en afsluiting van het feest. Maar ook welke nummers op de zwarte lijst staan en niet afgespeeld mogen worden door de DJ. Na maanden van voorbereiding en plannen is het dan zo ver; jullie trouwdag! Tijdens het trouwfeest draait onze DJ een avondvullend programma waar jullie gasten zeker van zullen genieten.

Boek een bruiloft DJ voor één totaalprijs

Een SKYFLY trouwfeest DJ is al te boeken vanaf € 695,00. Wat jullie wensen ook zijn, alles is mogelijk behalve een lege dansvloer! Omdat SKYFLY werkt met all-in prijzen zitten hier ook alle praktische zaken in en sta je achteraf niet voor verrassingen. Denk hierbij aan een reserve DJ in geval van onvoorziene omstandigheden, maar ook aan alle zaken zoals reiskosten, btw en op- en afbouw.

Bruiloft DJ met extra’s boeken: mogelijkheden en kosten

Onder bruidsparen is de lichtshow upgrade zeer populair. Dit is de meeste verhuurde DJ-show met éxtra sfeer. Denken jullie nu, ‘’doe mij dat ook”? Dan is dit de juiste optie om dat knalfeest nog spectaculairder te maken. Want wat doet zo’n upgrade van de lichtshow? Jullie feest vindt plaats op een prachtige trouwlocatie. De DJ-shows van SKYFLY zullen deze feestruimte door middel van onze lichtshows nog beter tot hun recht laten komen. Door de vier LED-zuilen met daarboven de bewegende lampen kan onze DJ extra sfeer creëren op de dansvloer. Deze LED-zuilen kunnen in elke kleur worden veranderd, zo past het perfect bij jullie bruiloft én de locatie. Deze upgrade kost slechts € 250,00 extra.

Breid de lichtshow uit met LED uplights!

Door de lichtshow uit te breiden, is de show compleet aan te passen aan jullie trouwdag. Is bijvoorbeeld de trouwlocatie in het wit en is jullie thema ‘something blue’? Met onze LED uplights kunnen we elke muur, zaal of gordijnen in de gewenste kleur uitlichten. Uiteraard kan dit in eindeloos veel kleuren, niet alleen in het blauw. Ook heel gaaf om andere features uit te lichten zoals jullie welkomstbord. De LED uplights kosten € 50,00 extra per 2 stuks.

Een DJ met extra entertainment

Alle gasten zijn binnen en jullie gaan zo de grootste entree maken. De DJ heeft jullie openingsdans mix klaar staan en zodra jullie op de dansvloer staan, knalt ook de confetti open. Bij SKYFLY kun je voor meer dan alleen een DJ terecht. We bieden diverse extra’s aan die jullie avond compleet maken.

Misschien twijfelen jullie wel over een DJ of een live-band. Een DJ is onwijs veelzijdig en kan spelen wat jullie maar willen, maar een live-act geeft net dat extra stukje entertainment. Ideaal is dan de combinatie van een DJ + live act. Geef je avond een extra muzikale invulling door een live artiest mee te laten spelen met de DJ! Bij SKYFLY hebben we diverse artiesten die met onze DJ’s mee kunnen spelen. Wat dacht je van een saxofonist, zangers of percussie? Op deze manier hebben jullie het beste van beide voor een interessante prijs. Een saxofonist bij de DJ boek je namelijk al vanaf € 375,00.

Saxofonist live zangeres

Vind altijd een DJ die bij jullie past!

Zoals je ziet zijn de kosten van een bruiloft DJ afhankelijk van hoe klein of groot feest jullie zelf willen. Wat jullie ook kiezen, bij SKYFLY krijg je altijd een professionele DJ met apparatuur en zijn alle prijzen all-in.

Wil je zelf ervaren wat wij voor jullie huwelijksfeest kunnen betekenen? Kom dan langs bij één van onze demoshows. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden, zodat jullie precies weten hoe jullie feest eruit komt te zien met een bruiloft DJ van SKYFLY.

 

Vraag een persoonlijk gesprek aan