fbpx

Welke liedjes op je bruiloft?

“De laatste dagen zijn Ron en ik druk over de muziekkeuze op ons huwelijksfeest aan het nadenken. Erg leuk om te doen, maar ook wel lastig. Want de liedjes op je bruiloft kiezen is nog niet zo heel gemakkelijk als het in eerste instantie lijkt. Ron en ik hebben niet helemaal dezelfde smaak. Daarnaast zijn echt niet alle nummers geschikt voor een knallend bruiloftsfeest. En tenslotte moet je ook voorbij je eigen smaak kijken en nadenken over hoe je jouw gasten een leuke avond bezorgd en de dansvloer gevuld houdt. Maar gelukkig hebben we SKYFLY naast ons staan die ons heel goed adviseren. 

Smaak, sfeer en wensen

Al bij het eerste kennismakingsgesprek hebben we uitgebreid gepraat met de heren van SKYFLY over onze muziekwensen. Van welke genres we houden, welke stijl bij ons past. Ron en ik hebben daar niet helemaal dezelfde ideeën over. Ik ben zelf meer van de dance terwijl hij meer in de rock-hoek zit. Maar bij SKYFLY wisten ze ons te vertellen dat dit heel normaal is. Dat gaat dus geen probleem zijn. We vertrouwen wat dat betreft echt op de DJ. Maar als we de reviews op Facebook over SKYFLY lezen maken we ons geen zorgen.

Inlog op de website

Inmiddels hebben we van SKYFLY een inlog ontvangen voor een speciaal gedeelte van de website dat voor ons is ingericht. Hier kunnen we 15 liedjes uitzoeken die we echt willen horen en ook aangeven wat we juist echt niet willen. De DJ van SKYFLY houdt daar op de bruiloft rekening mee. Ook leuk: die avond zullen er op ons feest ook allemaal bierviltjes op de tafels liggen waarop onze gasten verzoeknummers kunnen schrijven Die kunnen ze dan aan de DJ geven. Maar niet alles wordt zomaar gedraaid. Het moet wel passen bij onze smaak en de  sfeer op het feestje.

Openingsdans – inspiratie op doen

Een bijzonder liedje die avond zal de openingsdans zijn. Ron en ik hebben heel veel liedjes en openingsdansen op Youtube bekeken. Daar vind je complete toplijsten met goeie liedjes voor je openingsdans. Erg inspirerend.

Met welk liedje we onze bruiloft openen? Dat houden we natuurlijk geheim tot de grote dag!”


 

kelly en ronMarketingmanager Kelly (28) en bouwondernemer Ron (33) kennen elkaar vier jaar. Ron heeft Kelly vorig jaar ten huwelijk gevraagd en op 31 oktober gaan ze trouwen. SKYFLY mag de muziek op hun bruiloft verzorgen. En op ons verzoek houdt Kelly een blog bij over de voorbereidingen.

Fotocredit: Christian Kadluba

2 gedachten over “Welke liedjes op je bruiloft?”

  1. Pingback: Een kleine update - Skyfly

  2. Pingback: Een kleine update - Skyfly

Reacties zijn gesloten.

Vraag een persoonlijk gesprek aan