Een kleine update

Een kleine update

Zo af en toe houden we jullie graag even met een kleine update op de hoogte van alle zaken waar we zo mee bezig zijn. En we hebben weer wat leuke nieuwtjes te melden. 

Billy Nomates

Karakteristiek, warm en getalenteerd. Als je pianist en zanger Billy Nomates op je ceremonie boekt dan komt het met de sfeer wel in orde. We zijn daarom ook erg blij dat we deze rasmuzikant voor je bruiloft of borrel kunnen boeken. Klik op zijn naam voor meer info en een video van hem.

Kerst- en nieuwsjaarsborrels

Terwijl jij nog lekker van de nazomerzon aan het genieten bent zijn wij achter de schermen al weer druk bezig met onze voorbereidingen voor de feestdagen. Want dat is voor ons de tijd dat veel van onze zakelijke klanten ons boeken voor kerstborrels. En we kijken zelfs al druk naar 2016 als we in januari aanwezig zijn bij vele nieuwjaarsborrels. Nieuw dit seizoen is ons borrel-aan-de-zaak-concept. Dat houdt in het kort in dat SKYFLY je hele bedrijfsborrel kan organiseren, inclusief styling, catering en muziek. En dat voor een vaste prijs per gast. Handig en transparant!

Kelly en Ron

Misschien is het je ontgaan, maar één van onze bruidsparen houdt in de voorbereidingen een weblog voor ons bij. Nou ja, eigenlijk schrijft alleen bruid Kelly over haar belevenissen. Maar als je zelf ook gaat trouwen of al getrouwd bent zul je haar stukjes zeker herkenbaar of interessant vinden. Zo schreef ze al eens over de muziekkeuze, haar zoektocht naar een trouwjurk en nog veel meer.

Volg ons ook op Facebook!
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×