fbpx

Zo vier je het gouden huwelijk van je ouders groots

Als je ouders vijftig jaar getrouwd zijn, is dat natuurlijk heel bijzonder en iets om dankbaar voor te zijn. Deze unieke mijlpaal van het gouden huwelijk bereikt immers lang niet iedereen. Reden genoeg dus voor een geweldig feest. Wil jij het gouden huwelijk van je ouders groots vieren en heb je inspiratie nodig? Wij geven wat leuke suggesties!

50 jaar getrouwd? Huur een DJ met live artiest in

Bij een geweldig feest hoort uiteraard fantastische muziek. Je kunt natuurlijk zelf achter de draaiknoppen gaan staan, maar een echte DJ weet de voetjes vaak net iets makkelijker van de vloer te krijgen. Bovendien heb je bij SKYFLY de mogelijkheid om een DJ samen met een live artiest in te huren. Deze unieke combinatie zorgt voor een heel bijzondere sfeer. Je kunt kiezen uit diverse combinaties: zijn je ouders bijvoorbeeld dol op vioolspel of maak je ze eerder blij met een DJ met saxofonist? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leg een blijvende herinnering vast

Wanneer je veel tijd en moeite steekt in een fantastisch feest, dan wil je natuurlijk niet dat de herinneringen daaraan snel verloren gaan. Zorg daarom dat er blijvende herinneringen zullen zijn van dit jubileum en huur bijvoorbeeld een fotograaf of fotobooth in. Ook onze Snappshot Photo-app is ideaal om te gebruiken tijdens een gouden bruiloftsfeest. Deel foto’s en berichten in onze veilige app-omgeving en ontvang na afloop al het materiaal. Zo kun je jouw ouders na het feest een leuk fotoalbum cadeau doen.

Genieten tijdens een diner dansant

Ook erg leuk: een lopend buffet met een DJ show combineren tijdens een diner dansant. Alle gasten van het huwelijksfeest genieten tijdens een diner dansant van heerlijke gerechten, terwijl ze tussen de gangen door lekker los kunnen gaan op de dansvloer. Natuurlijk kun je naast de DJ ook een live act en onze confetti streamers of LED-zuilen huren. Dit wordt gegarandeerd een gezellig feest voor alle gasten, jong en oud!

Show upgrade

Organiseer een surpriseparty met lichtshow en confetti

Wil jij je ouders echt in het zonnetje zetten? Verras ze dan voor het gouden huwelijk met een spetterende surpriseparty. Huur een locatie en boek een DJ, nodig gasten uit en lok je ouders op de dag van het feest naar de partylocatie. Met onze confetti en streamers wordt het feest voor de nietsvermoedende gasten met een feestelijke knal ingeluid. Onze spectaculaire LED-zuilen maken de feestbeleving helemaal af. Je ouders zullen gegarandeerd met volle teugen genieten.

Een gouden huwelijk groots vieren? Neem contact op!

Ook een gouden huwelijk groots vieren? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe wij van dit feest een enorm succes kunnen maken!

Vraag een persoonlijk gesprek aan