fbpx

Wat zijn de huidige Corona maatregelen rondom trouwfeesten?

Voor huwelijksfeesten en -recepties gelden de coronaregels voor evenementen of coronaregels voor de horeca. Vraag bij de feestlocatie na onder welke categorie zij vallen om op de hoogte te zijn van de geldende coronamaatregelen voor jullie bruiloft.

De laatste updates en huidige maatregelen rondom het coronavirus en (huwelijks)feesten vind je op: www.rijksoverheid.nl.

Wij geven je een beknopt overzicht van de laatste maatregelen, maar adviseren altijd om contact op te nemen met de feestlocatie voor de daar geldende regels. Huwelijksfeesten en -recepties kunnen op dit moment niet doorgaan.

Feest verplaatsen of annuleren?

Willen jullie het feest verplaatsen of annuleren? Bekijk hieronder meer informatie over beide opties.

Feest verplaatsen

Willen jullie het feest verplaatsen? Dit is mogelijk in overleg met SKYFLY en op basis van beschikbaarheid. Binnen 12 maanden na de feestdatum is dit kosteloos. Voor data buiten deze 12 maanden kan het zijn dat er een verhoging van het basistarief is, hierover informeren wij bij het definitief verplaatsen van het feest. In verband met alle corona maatregelen zijn vrijdagen en zaterdag in 2021 en 2022 erg populair. We raden je aan om direct contact met ons op te nemen als jullie een definitieve nieuwe datum hebben. Meerdere opties aangeven heeft geen effect, alleen een definitieve datum, op dat moment checken wij de beschikbaarheid van de DJ en/of artiest(en).

De aanvraag voor het verplaatsen van het feest dient altijd per mail gedaan te worden en wordt opgevolgd in ca. 2 weken.

Feest annuleren

Willen jullie het feest annuleren? Een annulering kan plaatsvinden zonder terugbetaling van de aanbetaling, zie de algemene voorwaarden (artikel 6). Er zijn verder geen annuleringskosten van toepassing in verband met een overmachtssituatie. “De Wederpartij is te allen tijde de eventuele aanbetaling verschuldigd”. Overmacht, artikel 12, is niet aan de orde. “Indien de overmachtsituatie de nakoming van de Overeenkomst blijvend onmogelijk maakt, zijn Partijen gerechtigd de Overeenkomst, voor dat gedeelte waarop de overmachtsituatie betrekking heeft, met onmiddellijke ingang te ontbinden.” Uitleg: de Corona crisis zal uiteindelijk voorbij gaan en vanaf dat moment kunnen wij onze diensten weer leveren.

De aanvraag voor het verplaatsen of annuleren van het feest dient altijd per mail gedaan te worden en wordt opgevolgd in ca. 2 weken. Bij annulering zullen wij een voucher ter waarde van 200 euro uitschrijven, dit staat gelijk aan de aanbetaling. De voucher is 2 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte en is niet overdraagbaar aan derden. Te gebruiken voor alle shows; DJ show/Feestquiz/Pubquiz. Let op, niet voor losse extra opties in te zetten.

Terugbetaling van facturen (buiten de aanbetaling om) vindt plaats in de 4e week na verwerken van de annulering.

Veelgestelde vragen

Kan ik het feest verplaatsen?

Verplaatsen is mogelijk in overleg met SKYFLY en op basis van beschikbaarheid. Binnen 12 maanden na de feestdatum is dit kosteloos. Voor data buiten deze 12 maanden kan het zijn dat er een verhoging van het basistarief is, hierover informeren wij bij het definitief verplaatsen van het feest. Meerdere opties aangeven heeft geen effect, alleen een definitieve datum, op dat moment checken wij de beschikbaarheid van de DJ en/of artiest(en).

De aanvraag voor het verplaatsen van het feest dient altijd per mail gedaan te worden en wordt opgevolgd in ca. 2 weken.

Waarom wordt de basisprijs hoger bij verplaatsen?

Het kan zijn dat de nieuwe feestdatum al vol zit of nagenoeg vol is. Om onze garanties te kunnen blijven geven boeken wij op drukke data extra DJ’s, dit brengt kosten met zich mee. Dit bedrag is nooit hoger dan 100 euro incl. BTW.

Zal de basisprijs stijgen als ik van een donderdag naar een vrijdag verplaats?

Ja, over het algemeen wel. Vrijdagen en zaterdagen zijn populaire trouwdagen en hiervoor hebben wij andere tarieven.

Kan ik het feest annuleren?

Een annulering kan plaatsvinden zonder terugbetaling van de aanbetaling, zie de algemene voorwaarden (artikel 6). Er zijn verder geen annuleringskosten van toepassing in verband met een overmachtssituatie.  “de Wederpartij is te allen tijde de eventuele aanbetaling verschuldigd”. Overmacht, artikel 12 is niet aan de orde. Zie 12.2. “Indien de overmachtsituatie de nakoming van de Overeenkomst blijvend onmogelijk maakt, zijn Partijen gerechtigd de Overeenkomst, voor dat gedeelte waarop de overmachtsituatie betrekking heeft, met onmiddellijke ingang te ontbinden.” Uitleg: de Corona crisis zal uiteindelijk voorbij gaan en vanaf dat moment kunnen wij onze diensten weer leveren.
Bij annulering zullen wij een voucher ter waarde van 200 euro uitschrijven, dit staat gelijk aan de aanbetaling. De voucher is 2 jaar geldig vanaf datum van uitgifte en is niet overdraagbaar aan derden. Te gebruiken voor alle shows; DJ show/Feestquiz/Pubquiz. Let op, niet voor losse extra opties in te zetten.

Binnen hoeveel dagen na annulering ontvangen wij het betaalde bedrag terug?

Terugbetaling van facturen (buiten de aanbetaling om) vindt plaats in de 4e week na verwerken van de annulering.

Wie is er aansprakelijk als er wordt afgeweken van de maatregelen?

Mocht er controle zijn en er wordt een boete uitgereikt bij het feest is de opdrachtgever hiervoor verantwoordelijk.

Vraag een persoonlijk gesprek aan