En het populairste entertainment onder bruidsparen is … SKYFLY

Trots! Dat zijn we. Voor het tweede jaar op rij is SKYFLY de populairste entertainmentaanbieder onder bruidsparen. Dat blijkt uit het Nationale Trouwonderzoek 2016. Dit onderzoek onder 1168 bruidsparen die in 2015 in het huwelijksbootje traden bevatte de vraag:

Welke band / DJ / organisatie boekten jullie op je avondfeest? 

En het bleek dat de bruiloft DJ’s van SKYFLY het populairste entertainment op avondfeesten was. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Want we zien dat als een beloning voor ons harde werken en het geeft ons de bevestiging dat we gewoon goed bezig zijn volgens de bruidsparen die ons boeken. En we beschouwen het ook als een aanmoediging om door te gaan met waar we het best in zijn: het zorgen voor knallende bruiloftsfeesten.

Gisteren kwam Annemieke van Toptrouwlocaties – de organisatie die het Nationale Trouwonderzoek uitvoert – naar ons kantoor om de Award voor populairste bruiloftentertainer aan ons te overhandigen. Deze krijgt zeker een mooi plaatsje aan de muur.

Tenslotte willen we natuurlijk alle bruidsparen bedanken die voor SKYFLY kiezen en hebben gekozen. Jullie hebben er voor gezorgd dat we nu voor het tweede jaar achtereen deze prachtige prijs hebben gewonnen.

image2

 

1 reactie op “En het populairste entertainment onder bruidsparen is … SKYFLY”

  1. Pingback: Cıvata

Reacties zijn uitgeschakeld.

Vraag een persoonlijk gesprek aan