fbpx

Wat kost een Bruiloft DJ?

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Huur daarom een professionele bruiloft DJ in die past bij jullie wensen en muzieksmaak. Maar wat kost een bruiloft DJ eigenlijk? En wat zijn de verschillen tussen het inhuren van een solo DJ en een entertainment bedrijf zoals SKYFLY? In deze blog gaan we dieper in op de kosten en de overwegingen voor de keuze van een bruiloft DJ.

De solo DJ

Een solo-bruiloft DJ is meestal een individuele professional die gespecialiseerd is in het draaien van muziek voor bruiloften. Een solo DJ heeft vaak een eigen stijl en muzieksmaak, wat een extra persoonlijke toets aan de avond kan geven, mits deze muziekstijlen ook aansluiten bij die van jullie. Omdat de DJ alleen werkt, zijn de kosten van deze bruiloft DJ doorgaans lager dan bij een entertainmentbedrijf. Houd er wel rekening mee dat een solo-bruiloft DJ vaak geen back-up heeft in geval van nood of onvoorziene omstandigheden.

Kosten van een solo bruiloft DJ

De kosten van een solo bruiloft DJ kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals locatie, ervaring en populariteit van de DJ. Gemiddeld kun je verwachten dat een solo DJ tussen de €500 en €1500 per bruiloft vraagt, afhankelijk van het aantal uren dat ze optreden en eventuele extra diensten die ze aanbieden, zoals verlichting of geluidsapparatuur.

Het entertainment bedrijf: veelzijdigheid en betrouwbaarheid

Een entertainment bedrijf dat zich specialiseert in bruiloften biedt vaak een breder scala aan diensten dan alleen een DJ. Ze kunnen ook live bands, dansvloeren, professionele verlichting en geluidssystemen leveren. Hierdoor hebben ze vaak meer mogelijkheden om aan specifieke verzoeken te voldoen, wat invloed heeft op de kosten van de bruiloft DJ. Entertainment bedrijven hebben meerdere DJ’s in dienst, waardoor ze beter in staat zijn om te zorgen voor vervanging als er onverwachte omstandigheden optreden.

Kosten van een entertainment bedrijf bruiloft DJ

De kosten van een entertainment bedrijf bruiloft DJ kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de aangeboden diensten en de locatie van de bruiloft. Voor een entertainment bedrijf kun je verwachten dat de kosten voor de bruiloft DJ tussen de €1000 en €3000 of meer liggen, afhankelijk van de uitgebreidheid van de diensten en de duur van de optredens.

Voordelen van SKYFLY entertainment:

  1. Veelzijdigheid: SKYFLY biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder live muziek en extra entertainment opties.
  2. Betrouwbaarheid: Met meerdere DJ’s in dienst kunnen wij een vervanger regelen als de oorspronkelijke DJ onverhoopt niet kan komen opdagen.
  3. Professionele uitstraling: SKYFLY heeft een professionele aanpak en kan een indrukwekkende opstelling bieden voor het geluid en de verlichting.
  4. Persoonlijke aanpak: Je wordt op basis van jullie muziekwensen en -voorkeuren gematcht aan een van onze bruiloft DJ’s. Vervolgens heb je een persoonlijk kennismakingsgesprek met de DJ. De persoonlijke aandacht die SKYFLY biedt, zorgt ervoor dat de muziek op jullie bruiloft perfect past bij jullie als koppel en bij de sfeer die je wilt creëren.

Keuze en kosten bruiloft DJ

De keuze en kosten tussen het inhuren van een solo bruiloft DJ en een entertainment bedrijf hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en budget. Een solo DJ kan kosteneffectiever zijn, terwijl een entertainmentbedrijf veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt. Wat een DJ kost voor je bruiloft hangt dus geheel af van je wensen en behoeften. Ongeacht je keuze, is het essentieel om te investeren in een ervaren professional, want een goed gekozen DJ kan de sfeer bepalen en van je bruiloft een onvergetelijk feest maken.

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste bruiloft DJ match maken. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan