Avondfeest

De kroon op je huwelijksdag is een knallend avondfeest. En dat is precies waar SKYFLY in is gespecialiseerd. Jullie wensen staan centraal! Zijn jullie fan van een bepaalde muziekstijl? Hebben jullie een themafeest in gedachten? Wil je dat jullie gasten verzoeknummers mogen aanvragen of laat je de keuze voor de feestmuziek aan de DJ over? Wat je ook kiest: wij zorgen voor een volle dansvloer! Vanaf de openingsdans tot in de late uurtjes.

Live entertainment

Wie het ooit heeft meegemaakt weet hoe gaaf dit is: een live muzikant of band die meespeelt met de DJ. SKYFLY heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, zangers en zangeressen met wie we al jaren veel succes boeken op bruiloftsfeesten. SKYFLY is daarnaast gespecialiseerd in lichtshows en extra sfeerelementen: LED zuilen, LED sfeerverlichting, een lichtgevende dansvloer, een digitaal gastenboek, een nevelmachine, een laaghangende rookmachine of zelfs confetti shooters als party starter.

 • Dj bruiloft
 • Muziek bruiloft
 • Bruiloft muziek
 • Muziek op je bruiloft
 • DJ huren prijzen

NTBO keurmerk

De DJ shows van SKYFLY zijn als eerste in Nederland gecertificeerd door De Nationale Trouwbranche Organisatie (NTBO) met het keurmerk trouwen. Zonder teveel in details te treden betekent dit dat wij door hen worden beoordeeld als professioneel, betrouwbaar en innovatief.

 

Onze klanten aan het woord

Kennismaken?

Kennismaken met SKYFLY? Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen. Op basis van dit gesprek kunnen wij de juiste DJ match maken. Wil je een beter idee krijgen van onze shows? Vul ons contactformulier in en wij plannen jullie graag in voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

 

  Contactgegevens

  Feest informatie

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Persoonlijke kennismaking
  Altijd reserve DJ's
  Persoonlijk contact met DJ
  Heldere all-in prijzen
  DJ's door heel NL
  zondag
  1

  Hallo! Kan ik je verder helpen?

  Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

  Nieuw Inloggen
  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×