Kerstborrel met DJ of live muziek

De kerstborrel is een bedrijfsfeest waar men in veel organisaties vaak reikhalzend naar uitkijkt! Gezellig met z’n allen in feestelijke kerstsfeer terugblikken op het afgelopen jaar onder het genot van een lekker drankje. Extra sfeer toebrengen? Laat uw kerstborrel organiseren door SKYFLY! Of u nu kiest voor achtergrondmuziek of een spetterende DJ, gegarandeerd dat het een feestje wordt!

DJ-show of live muziek op uw kerstborrel

Met onze exclusieve kerstborrel DJ-shows zorgen wij voor een geslaagde kerstborrel voor u en uw collega’s. Onze DJ’s zetten een feestelijke show neer die past bij de tijd van het jaar. Desgewenst nemen we live muzikanten mee voor nét dat beetje extra beleving. SKYFLY heeft contacten met verschillende ervaren professionals in muziek en entertainment. Wat te denken van een saxofonist die meespeelt met de nummers die de dj speelt? Of een zangeres die een aantal bijzondere kerstliedjes te gehore brengt? Er is veel mogelijk!

Meer informatie?

Bezig met de organisatie van de kerstborrel en nog op zoek naar een geschikte partij? Benieuwd naar onze mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op of vraag een persoonlijke offerte aan. Wij staan graag voor u klaar om met u alle mogelijkheden voor jullie kerstborrel te bespreken.

Offerte aanvragen

NIEUW: Borrel aan de Zaak: een totaal concept voor kerst- en nieuwjaarsborrel. Lees hier meer over Borrel aan de Zaak. 

Available from 09:00 - 23:00!

Or ask SKYFLY on WhatsApp

+316 481 14051

Clear all-in prices

Curious about prices for your party? Click here to see how ours are all based in prices and demand simply a quotation on.

View pricing
Personal introductory meeting
Always a spare DJ
Personal contact with your DJ
All-in prices
DJ's across Europe
New Log in
Your browser is ancient!

Please update your browser to enjoy this (and many other) websiteUpdate now!

×