fbpx

Bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren? 6 tips!

Wil jij binnenkort een leuk bedrijfsfeest op eigen locatie organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Krystel weet als geen ander hoe je dit het beste kunt aanpakken en waar je op moet letten. Van zakelijke evenementen tot bedrijfsfeestjes en pubquizen. In deze blog deelt Krystel al haar tips zodat jij aan de slag kunt met het organiseren van een geslaagd event!

1. Begin op tijd met de planning

Begin ruim op tijd met het organiseren van jouw bedrijfsfeest. Dit zorgt ervoor dat het personeel de datum in de agenda afblokt. Daarnaast heb je dan nog ruim de keuze in DJ’s, pubquizmasters en andere artiesten. Hoe korter je op de feestdatum zit, hoe voller de agenda’s al zijn.

2. Bepaal je budget

Zorg ervoor dat je van tevoren al een budget toegekend hebt gekregen voor het bedrijfsfeest. Zo weet je wat je totaal te besteden hebt en voor welke opties je kunt kiezen. Het grootste voordeel van een bedrijfsfeest op eigen locatie: je hebt geen extra kosten voor het huren van een externe locatie.

3. Houd rekening met de beschikbare ruimte op kantoor

Je gaat een bedrijfsfeest organiseren bij jullie op het werk. Het is belangrijk dat je rekening houdt met de locatie en dan vooral de beschikbare ruimte. Is de ruimte groot genoeg voor een DJ Booth en al het personeel? En ook niet geheel onbelangrijk, als jullie kantoorruimte op een hoger gelegen etage ligt is het goed om te weten of er een lift aanwezig is voor de DJ booth, lampen en overige apparatuur.

4. Bepaal een activiteit of thema voor het feest

Meestal heb je een bepaald doel in je hoofd als je een bedrijfsfeest gaat organiseren. Voor een teambuilding activiteit kun je kiezen voor een pubquiz of feestquiz. Wil je voor een themafeest gaan? Denk dan aan een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of zomerbarbecue. SKYFLY regelt jouw zakelijke borrel tot in de puntjes.

5. Met de voetjes van de vloer

Heel leuk zo’n borrel of quiz, maar een bedrijfsfeest is natuurlijk geen echt feest zonder muziek! Met een bedrijfsfeest DJ wordt het gegarandeerd een knalfeest! In een persoonlijk gesprek met de DJ bespreek je van tevoren jouw wensen en voorkeuren. Onze ervaren DJ’s weten precies de juiste sfeer te creëren, geheel in de stijl van jouw organisatie. Zo kun je kiezen voor het boeken van een DJ die rustige achtergrondmuziek draait, maar wil je helemaal uitpakken, kies dan voor live artiesten of een band in combinatie met een DJ. 

6. Een tastbare herinnering

Zorg ervoor dat het feest onvergetelijk wordt door collega’s een tastbare herinnering mee te geven. Je kunt denken aan een souvenir, goodiebag of een photobooth waar collega’s zelf een foto kunnen maken. De Snappshot Photo App is een digitale variant van de wegwerpcamera en uitermate geschikt voor personeelsfeesten. Met deze optie zorg je ervoor dat jouw medewerkers nog vaak terugdenken aan het te gekke bedrijfsfeest dat jij hebt georganiseerd.

Nu je de bedrijfsfeest tips hebt bekeken is het tijd om na te denken over een knalfeest! Ik help je graag bij de organisatie van een zakelijk event, geheel naar wens. De DJ’s van SKYFLY maken van iedere gelegenheid een spetterend feest! Wist je dat wij staan voor 100% dansgarantie en dat wij 20 jaar aan feestervaring hebben? Plan hier vrijblijvend een persoonlijk kennismakingsgesprek met mij in om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. 

– Krystel van der Stoep

Vraag een persoonlijk gesprek aan