fbpx

Zo organiseer je een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is altijd de perfecte gelegenheid om werknemers dichter bij elkaar te brengen en een aangename sfeer op het werk te creëren. Een bedrijfsfeest waar nog jaren over doorgepraat zal worden bij de lunch, en waar je fantastische herinneringen aan hebt en zal houden. Benieuwd hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Lees dan snel verder.

Een goede voorbereiding

Om te beginnen is een goede voorbereiding van het feest de eerste, maar ook de belangrijkste stap. Als allereerst begin je met het bepalen voor wie het bedrijfsfeest is en wat het doel is van het feest, daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: het creëren van goodwill onder het personeel. Hiermee kan je als organisatie laten zien dat je jouw werknemers waardeert. Wanneer je duidelijk voor ogen hebt waar en voor wie het feest bedoeld is, kun je aan de hand van het budget een programma samenstellen en de locatie bepalen. Verder zijn er nog een aantal belangrijke punten die ook van toepassing zijn op de voorbereiding zoals:

  • Hoeveel gasten zullen er op het feest aanwezig zijn?
  • Hoe wil je het bedrijfsfeest promoten?
  • Wat voor soort feest mag het zijn? Mag het dak eraf of gaat het alleen om het draaien van achtergrondmuziek tijdens de jaarlijkse zakelijke borrel?
  • Wat heb je nodig voor de aankleding van de locatie met betrekking tot licht, geluid en speciale effecten, denk bijvoorbeeld aan een LED dansvloer! Jouw SKYFLY contactpersoon helpt je hier graag bij.
  • Willen jullie er een spetterend feest van maken? Denk dan eens aan het boeken van een bedrijfsfeest DJ, in combinatie met live artiesten zoals een zangeres of een saxofonist.

Als de voorbereiding helemaal compleet is, is het tijd om de gasten een uitnodiging te sturen.

De planning, verloopt alles op rolletjes

Ter voorbereiding op het feest is het aan te raden om een planning/ draaiboek te maken. Hierin schrijf je per gebeurtenis de tijd en activiteit op. Dus bijvoorbeeld: Hoe laat is het ontvangst van je collega’s, hoe laat begint de DJ met het draaien van muziek, ga zo maar door. Tijdens het bedrijfsfeest ben jij het aanspreekpunt, dus zorg dat je zelf scherp blijft en overzicht houdt. Met deze afspraken moet het natuurlijk helemaal goed komen.

De onvergetelijke herinneringen

Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke herinnering! Dit kun je natuurlijk doen door een photobooth neer te zetten zodat het personeel een tastbare herinnering heeft. Daarnaast kan de invulling van het entertainment op het bedrijfsfeest ook al genoeg zijn om een blijvende herinnering te creëren onder de feestgangers. We geven je een paar tips:

Photobooths

Een photobooth maakt jouw feest helemaal af! Hoe leuk is het als jouw gasten zelf foto’s kunnen maken? Leg er ook wat leuke accessoires bij. Het resultaat? Hilarische afbeeldingen en een top avond! Alle foto’s worden opgeslagen en kun je achteraf downloaden zodat er niets verloren gaat.

Live artiesten

Heb je geen plaats voor een band, maar mocht je toch houden van de sfeer dat live muziek met zich meebrengt, dan kun je ook voor een combinatie kiezen. Zo kun je een DJ combineren met een artiest, denk aan een: saxofonist, een violist, percussionist of een zangeres! Zo combineer je the-best-of-both-worlds en zorg je voor een onvergetelijke avond.

Feestquiz of pubquiz

Een pubquiz is de laatste jaren razend populair geworden. Maar wat is een pubquiz? Kort gezegd is dit een hersenkrakende quiz met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen, die zorgen voor een leuke dag of avond voor iedereen. Zelf een pubquiz organiseren levert alleen wel veel werk. Laat daarom je complete pubquiz organiseren door SKYFLY! Wij verzorgen namelijk jouw pubquiz tot in de puntjes: van een pubquizmaster tot de aankleding. Alles is geregeld!

Wil jij een succesvol zakelijk evenement organiseren? SKYFLY entertainment denkt mee in opties voor een tof personeelsfeest, zakelijke borrel of feestelijk jubileum. Ben jij benieuwd wat SKYFLY kan betekenen voor jouw bedrijfsfeest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een persoonlijk gesprek aan