Over SKYFLY

SKYFLY heeft al meer dan 20 jaar ervaring en de beschikking over meerdere eigen unieke en zeer sfeervolle drive-in shows. SKYFLY brengt een professionele show op meer dan vierhonderd feesten per jaar.

Iets te vieren? Met SKYFLY wordt het zeker een feest! Wij werken altijd met topapparatuur en met professionele, ervaren DJ’s en entertainers. De DJ is thuis in alle stijlen en speelt direct in op reacties en wensen van de gasten.

Shows zijn een plaatje

Met o.a. een speciale lichtshow met LED-zuilen en movingheads, professioneel geluid en een verlicht DJ-meubel worden de shows strak afgewerkt. De DJ en andere professionals lopen er verzorgd bij, in de stijl van het feest.

Service en zekerheid

Wij zijn continu bereikbaar via de mail. Binnen enkele uren volgt er een passend antwoord. Alle afspraken worden schriftelijk bevestigd. Bij ziekte beschikken we altijd over een vervangende DJ of entertainer die ook goed bij de wensen past.

Meer weten? Neem snel contact met ons op! →

Demo-avonden

Wij organiseren maandelijks demo-avonden op diverse locaties in Nederland, waar jullie natuurlijk van harte welkom zijn en jullie je kunnen laten overtuigen van de kwaliteiten van SKYFLY. Je kan dan in een persoonlijk gesprek jullie muziekkeuze, (eventuele) openingsdans, favoriete nummers en jullie wensen kenbaar maken. Op deze manier stellen we samen met jou de meest geschikte show samen en bepalen we de juiste dj voor op jouw feest.

Interesse om langs te komen op een demo-avond?
Bekijk hier alle demo-avonden

Available from 09:00 - 23:00!

Or ask SKYFLY on WhatsApp

+316 481 14051

  • DJ shows
  • Unieke feesten met een SKYFLY DJ
  • Drive-in Show SKYFLY
Personal introductory meeting
Always a spare DJ
Personal contact with your DJ
All-in prices
DJ's across Europe
New Log in
Your browser is ancient!

Please update your browser to enjoy this (and many other) websiteUpdate now!

×