fbpx

Een onvergetelijke kerstborrel organiseren met leuke Kerst DJ

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan, die van kerstkransjes en glühwein, vrolijke meezingers op de radio, cadeaus onder de kerstboom en een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s. Dit laatste gebeurt vaak in de vorm van een kerstborrel. Een bedrijfsfeest waar in menig organisatie reikhalzend naar uitgekeken wordt. Mag jij dit jaar een kerstborrel op het werk organiseren? Dan wil je natuurlijk dat het iets bijzonders wordt. Een mooi en gezellig moment waarop je samen met collega’s proost op het afgelopen jaar. Met onze tips wordt het gegarandeerd een geslaagd feest!

De kerstborrel op werk organiseren? Huur een kerst DJ in!

Een borrel kan niet zonder muziek en een kerstborrel natuurlijk al helemaal niet. Of je nu op zoek bent naar een muzikale omlijsting in de vorm van achtergrondmuziek of een spetterend en sfeervol kerstfeest, bij SKYFLY verzorgen we het graag voor je. Zo kunnen we een zakelijke kerstborrel waarbij toespraken gehouden worden en kerstpakketten uitgedeeld worden, voorzien van toepasselijke achtergrondmuziek. Ook kan onze kerstborrel DJ sprekers aankondigen of andere mededelingen doen. Moet het een echt feestelijke borrel worden waarbij de voeten van de vloer gaan? Pak dan uit met één van onze exclusieve kerstborrel DJ shows. We zetten een feestelijke show neer die helemaal past bij deze tijd van het jaar. Desgewenst nemen we live muzikanten mee voor nét dat beetje extra beleving.

All I want for Christmas is kerstmuziek

De één kan er geen genoeg van krijgen en zou het liefst het hele jaar door kerstmuziek draaien, terwijl een ander toch echt liever een ander deuntje hoort. Smaken verschillen nu eenmaal. Ook met Kerst. Dat begrijpen wij maar al te goed. Alle muziekwensen zijn daarom bespreekbaar. Willen jij en je collega’s de hele avond ongegeneerd meezingen met Wham! en Mariah Carey? Dan zorgen we voor een gezellige authentiek kerstsfeer met bijbehorende kerstmuziek. Maar ook als jullie een kerstborrel organiseren waarbij de voorkeur uitgaat naar een afwisselende feestelijke avond met af en toe een kerstnummer, dan regelen we dat.

Zorg voor een feestelijke aankleding

Kerst en Oud & Nieuw zijn bij uitstek geschikt om eens flink uit te pakken qua kleding en styling. Dit kun je bijvoorbeeld doen door kerstmutsen uit te delen of te werken met specifieke kleuren. Denk aan rood, groen, goud, zilver en extra veel glitter en glamour. Met schitterende professionele lichteffecten kunnen wij het plaatje compleet maken. De opties Sparkulars en Gouden Streamer Shooters passen hier perfect bij. Ook leuk: laat de kleuren van het bedrijfslogo terugkomen in de aankleding van je kerstborrel. Wil je er echt een chique en zakelijk bedrijfsfeest van maken? Ga dan voor een galafeest. Vraag iedereen om zijn of haar mooiste jurk of pak uit de kast te trekken en maak er een feest met allure van. Uiteraard zorgt de Kerst DJ ervoor dat hij zijn kledingstijl hierop aanpast.

Leuk je kerstborrel op met passend entertainment: de kerst pubquiz

Maak je kerstborrel echt onvergetelijk met leuke extra’s in de vorm van passend entertainment in kerstsfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de enige echte Kerstman die samen met zijn elfen gasten ontvangt en met ze op de foto gaat? En over ontvangen gesproken: wie wil nu niet ontvangen worden met een rode loper? Foto-opties doen het overigens altijd goed op een borrel of bedrijfsfeest. Wij regelen het graag voor je. Zo is er de nummer één feest-foto-app Snappshot waarmee jij en je collega’s de gezelligste momenten op interactieve wijze kunnen vereeuwigen. Ook een speciale kerst Photobooth behoort tot de mogelijkheden. Met kerst-gerelateerde props creëren jullie de leukste herinneringen. Voor wie op zoek is naar een gezellige activiteit met alle genodigden samen, is een kerst pubquiz op locatie een fantastisch idee. Een pubquizmaster inhuren is niet voor niets razend populair voor bedrijfsfeesten. Het zorgt gegarandeerd voor een breed vermaak onder de gasten, die ingedeeld worden in verschillende teams om vervolgens de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Vragen die gaan over het kerstthema, het bedrijf, nieuwsfeiten of bijzondere wetenswaardigheden. Ook onze personeelsfeest DJ staat altijd voor je klaar!

Kerstborrel DJ inhuren? Neem vrijblijvend contact op

Wil jij meer informatie over het inhuren van een DJ voor een kerstborrel of ben je geïnteresseerd in een complete kerstshow van SKYFLY, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek om jullie wensen en onze mogelijkheden gedetailleerd door te nemen.

Kerstversiering

 

Vraag een persoonlijk gesprek aan