DJ David

Een feest is pas geslaagd als iedereen heeft gedanst, en daar de volgende dag een lichtelijk spierpijntje van voelt!

DJ_David

Zijn interesse in het worden van een dj kwam op rond zijn studietijd. Hij bouwde shows op voor bedrijfsfeesten, festivals, schoolfeesten en bruiloften en zag andere dj’s draaien. Op dat moment sloeg de vonk over en dacht hij: “Dat wil ik ook!”. Na veel oefenen kreeg hij zijn eerste klussen en mocht hij draaien op vele bruiloften in heel Nederland. Daarnaast heeft hij achter de draaitafel gestaan in bekende studentenclubs, zoals Toffler en BAR Rotterdam.

Nu hij fulltime werkt heeft hij geen tijd meer om 3x per week achter de draaitafel te staan. Dat weerhoudt hem echter niet om af en toe in het weekend een bruiloft te voorzien van de beste platen! Hij vindt het fantastisch om de prachtige dag van het bruidspaar perfect af te sluiten en te zorgen dat jong tot oud niet meer stil kan staan.

Hij heeft een brede muziek kennis. Van de 60’s tot en met de 00’s, niets is hem te gek, maar zijn persoonlijke voorkeur gaat lichtelijk uit naar de wat nieuwere muziek! Hij laat iedereen door het dak heen springen, zonder gene, zonder schaamte!

Reviews van DJ David

8.7/10

| 2 reviews

Joyce

14 december 2019 | Bedrijfsfeest

9.3/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Was een super avond! Dansvloer is niet leeg geweest en verzoeknummers werden gedraaid. Wij houden jullie zeker in gedachten voor ons feest volgend jaar. De zangeres was ook echt fantastisch!!

Lees meer/minder

Pierre

16 november 2019 | Feestquiz

8/10

Hoe was het contact met SKYFLY

Wat vonden jullie van de show

Muziekkeuze en uitstraling van de DJ

Ik vond het matig dat er geen video’s werden vertoond bij de vragen.... Dan ook muziek na de vraagstelling zodat men niet kan afluisteren

Lees meer/minder
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×