fbpx

5 keer inspiratie voor entertainment op een personeelsfeest

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest en ben je op zoek naar leuke vormen van entertainment? Wij geven je graag wat inspiratie! Of je nu kiest voor een DJ, live artiest, band of team building entertainment in de vorm van een pubquiz. We hebben alles in huis om er een spetterend feest van te maken!

1. Een DJ in de stijl van jouw organisatie

Ben je op zoek naar een professionele en ervaren DJ voor jouw bedrijfsfeest? Dan is SKYFLY jouw partner! Door één van onze streng geselecteerde DJ’s te boeken als entertainment op jouw personeelsfeest, weet je zeker dat je er een swingende gelegenheid van maakt. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en voorkeuren van jouw organisatie. Zo kunnen we exact de juiste sfeer creëren in de stijl van het bedrijf. Hip, trendy of toch meer klassiek, dankzij de toepassing van LED verlichting in al onze producten werken wij niet alleen duurzaam maar kunnen wij ook jouw huisstijl en/of themakleur in de styling terug laten komen.

2. DJ met live artiest, the best of both worlds

Willen jullie origineel uit de hoek komen? Boek dan een DJ met live artiest! We hebben een talentvolle groep aan DJ’s en live acts om jouw personeelsfeest tot een spektakel te maken. Voor deze combinatie zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan een DJ met zangeres, een DJ in combinatie met een saxofonist, een DJ met violist, DJ met Percussionist en zelfs een DJ met gitarist. Jouw persoonlijke voorkeur of misschien het thema van het feest zorgen voor de keuze. Kun je niet kiezen tussen deze opties dan is er ook de mogelijkheid om voor SKYFLY Live te gaan, zodat je non-stop muziek hebt van de artiesten die jij wilt.

3. Een onvergetelijke avond met een band

Wil je van jullie personeelsfeest een knalfeest maken waar nog lang over gesproken wordt? Boek dan een DJ in combinatie met een band. Samen zetten zij de zaal op zijn kop! Wij zorgen voor de DJ en de band die bij jullie past en aansluit bij jullie muzieksmaken. De DJ zorgt er voor dat er geen stiltes vallen in de pauze van de band en dat de dansvloer bezet blijft. SKYFLY werkt samen met een drietal bands. Willen jullie eerst een impressie van de bands? Dat is mogelijk! We plannen graag een kijk- en luistersessie met jullie in om de bands vooraf te checken. 

4. Silent Disco met een DJ, onbezorgd genieten van jouw eigen feest!

Een Silent Disco geeft gegarandeerd een top feest! Bij SKYFLY huur je de silent disco hoofdtelefoons met een DJ. Zo hoef je zelf niet aan de knoppen te draaien. De DJ maakt er een feestje van en jouw gasten zingen en dansen gezellig mee. Nog een voordeel van een silent disco: Er is geen geluidsoverlast van harde muziek. 

5. Pubquiz op eigen locatie

Een pubquiz is de laatste jaren enorm populair geworden. Deze hersenkrakende quiz met vragen over de meest uiteeinlopende onderwerpen zorgt voor een geslaagde dag of avond. Deze vorm van entertainment is uitermate geschikt voor een personeelsfeest en teambuilding. Wij verzorgen namelijk jouw pubquiz tot in de puntjes: van een pubquizmaster tot de aankleding. Alles is geregeld! Een pubquiz is geen pubquiz zonder muziek om de sfeer goed op gang te brengen. De DJ’s van SKYFLY weten dat als geen ander en maken van elke pubquiz een swingend feestje. Ook een online pubquiz of kerst pubquiz behoren tot de mogelijkheden. 

Om het personeelsfeest nog spectaculairder te maken is het mogelijk om gebruik te maken van onze extra opties. Begin of sluit het feest af met onze confetti en streamers of creëer extra sfeer met onze LED uplights. Je ziet het: we hebben alles in huis om er een spetterend feest van te maken! Meer weten over de extra mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Vraag een persoonlijk gesprek aan